Colombia sejrede i sikker stil

0

I en tempofyldt åbningskamp i gruppe C lykkedes det Colombia at hente en 3-0-sejr over Grækenland. Pablo Armeno, Teofilo Gutierrez og James Rodriguez kom på scoringstavlen.

Grækerne stillede op med et yderst rutineret mandskab til deres første kamp ved VM, hvor de sammen med Colombia sparkede gruppe C i gang.

Colombia måtte undvære midtbanegeneralen Fredy Guarin, der sad ude med karantæne, men det lod sydamerikanerne sig ikke slå ud af. Der var fuld fart over feltet fra start, og Colombia fik belønning for deres anstrengelser allerede efter fem minutters spil.

Juan Cuadrado modtog bolden på højrekanten ved baglinjen, hvor han satte en græsk spiller af og lagde en flad aflevering ind i feltet. Her endte bolden hos Pablo Armero, som ved hjælp af Kostas Manolas sendte bolden i nettet.

Efter den store start trak Colombia sig lidt tilbage og overlod initiativet til Grækenland, som især viste farlighed ved dødbolde. Kort før pausen sendte Panagiotis Kone et skud afsted mod Colombia-målet, og David Ospina måtte hive en fremragende redning op for at forhindre grækerne i at udligne.

De to mandskaber lagde ud i højt tempo fra anden halvlegs start, og der opstød gode muligheder i begge ender af banen. Colombia var bedst til at udnytte deres chancer. Efter omkring en times spil fandt Teofilo Gutierrez vejen til netmaskerne efter et hjørnespark og gjorde det til 2-0.

Begge mandskaber skabte efterfølgende muligheder, men de græske spillere havde ikke den nødvendige skarphed. Det udnyttede Colombia til sidst i kampen, hvor James Rodriguez i overtiden scorede til 3-0, hvilket blev slutstillingen.

Colombia-spillerne kunne være meget tilfredse med en god start på VM med en sejr på hele 3-0.