DEBAT: Hvem udtager Morten Olsen til bruttotruppen?

3

Danmarks landstræner, Morten Olsen, offentliggør i morgen eftermiddag sin bruttotrup til VM-slutrunden, der bliver afviklet i Sydafrika.

Den danske landstræner Morten Olsen har, på trods af skader hos en række profiler, holdt fast i beslutningen om, at udtage sin bruttotrup i morgen, mandag den 10. maj.

Det er dog endnu uvist, om Olsen udpeger 20, 28 eller 30 mand, idet den endelige deadline for bruttotruppernes udtagelse først er på torsdag i næste uge.

Hvilke 30 spillere tror du, der finder vej til bruttotruppen?
- Kom med dine bud i kommentar-feltet herunder!

3 kommentarer

 1. Det bliver en svær udtagelse for Morten Olsen men jeg håber bare ikke jon dahl, martin jørgensen, og dennis rommedahl ikke kommer med

 2. ThomasAAP den

  Danmarks VM Bruttotrup

  Jeg synes, at det er dumt at han har udtaget fire målmænd og det giver ingen mening at ikke udtage Mads Junker som har spillet en af hans bedste sæsoner i Roda (Holland)
  hvorfor udtage Martin Jørgensen, hvorfor skal en Mikkel Beckman med.
  Målmænd synes jeg man skal have to med og det første er Thomas Sørensen han er selvskrevet, Kaper Schmeichel er den anden har vist stor klasse. Bayern München har selv været ude efter ham. Rajko Lekic hører også til lansholdet. Kenneth Perez kunne man godt bruge som en god joker.

 3. Grunden til han udtog 4 målmænd var jo, fordi Thomas Sørensen var skadet, og man var tvivlende overfor om han ville blive klar. Så selvfølgelig skulle han udtage 4 målmænd.

  Martin Jørgensen er udtaget fordi han har været en fast bestanddel af holdet, og er en spiller de andre føler sig trygge ved udenfor banen. Tror han fylder utrolig meget ved bare at være med. Derudover er han jo ikke sikker på at komme med endnu.

  Mikkel Beckmann. Hvorfor ikke? Han er vel den spiller der har haft den bedste form i foråret, og så kan man lige sende en “thumbs up” til Randers for deres indstilling til tingende. Altså en god signalværdi og en stærk spiller.

  Kasper Schmeichel. Det er da helt ude i hampen. Så kan man ligeså godt tage den unge Vejle keeper med. Det er uholdbart at have spillere fra den 3-4. bedste engelske række med. Det er vores landshold for godt til.

  Nu er jeg selv fra Silkeborg og jeg synes på ingen måde Rajko hører til på landsholdet. Hvis han havde haft stolpe ind i foråret og sluttet på 18 sæsontræffere så ja. Så skulle han måske med indover, men han har ikke formået at score mål, og det er det han skal med for. Vi har masser af offensiv spillere, som formår at holde i bolden, så der behøver vi ham ikke.

  Er enig hvad angår Kenneth Perez, men han ville formentlig ikke få spilletid, og så virker det lidt underligt at hive ham ind, for at han så kan stoppe på landsholdet efter VM.

Skriv en kommentar