Fetai hasteindkaldt til landsholdet

0

Et uventet ansigt dukkede op til landsholdets første træning i Helsingør, i form af FC Nordsjælland-angriberen Bajram Fetai.

FC Nordsjælland-angriberen Bajram Fetai blev her til morgen indkaldt til landsholdet, og indledte sammen med ti andre spillere træningen i Helsingør. Fetai er indkaldt, fordi Dennis Rommedahl ikke kan komme til Danmark, grundet askeskyen, der for tiden huserer i det skandinaviske luftrum.

"Jeg blev ringet op af min træner, Kasper Hjulmand, som havde snakket med Peter Bonde i morges. Der er nogle spillere, der ikke kunne dukke op til træningen. Jeg bor tæt på, så det er nok derfor, at det blev mig. Der skal ikke lægges så meget i det," siger Bajram Fetai ifølge Ritzau.

Selvom det ikke er nogen udtagelse til landsholdets VM-bruttotrup, så er Fetai stadig fint tilfreds med at træne med de aktuelle til Sydafrika. Han bærer dog som så mange andre håbefulde danskere rundt på en landsholdsdrøm.

"Jeg sætter mig ikke noget VM-håb, for så bliver jeg skuffet. Jeg har da en drøm om en dag, at spille på det danske landshold, men det bliver ikke i denne omgang. Men jeg er stolt over at være sparringspartner," forklarer Fetai.

Skrevet af Kasper Nielsen

Skriv en kommentar