Danmarks nye VM-trøje - Se billeder og køb trøjen her!

Her er Danmarks nye VM-trøje

0

Hummel har i dag præsenteret Danmarks nye VM-trøje forud for VM-slutrunden i Rusland. Se billeder og læs tankerne bag her.

I morgen er der præcist en måned til at Danmark spiller den første kamp ved sommerens VM-slutrunde mod Peru.

I dag har trøjesponsoreren Hummel så løftet sløret for den nye VM-trøje, der er på gaden onsdag morgen.

Køb den nye VM-trøje hos MM Sport her!

Foto: Hummel

"Livgarden er et samlingspunkt med en stærk symbolik. På den ene side et klassisk billede på det lille fredelige kongedømme. På den anden side dybt professionelle soldater, der påtager sig vigtige opgaver rundt om i verden og altid skal fremstå som landets fremmeste ambassadører. Ambassadørrollen for Danmark har landsholdet og garden til fælles," forklarer Hummel-direktør Allan Vad Nielsen i en pressemeddelelse.

Køb den nye VM-trøje hos MM Sport her!

Foto: Hummel

"De blå detaljer har været en del af de mest berømte danske landsholdstrøjer gennem tiden. Der var blåt på trøjen til EM i ’84, der var blåt på trøjen til VM i Mexico, og der var blåt på trøjen, da vi blev europamestre i 1992. Så på den måde er den blå farve også en lille påmindelse om nogle af de største øjeblikke i dansk fodbold," forklarer Allan Vad Nielsen.

Trøjen er skabt i et samarbejde med landsholdets spillerråd, hvilket vil sige Christian Eriksen, William Kvist, Kasper Schmeichel samt Simon Kjær. De har alle bidraget med deres input til deres 'drømmetrøje'.

Foto: Hummel

"Hele vores tilgang til landsholdets store turneringer handler om at dele drømmen og om at dele fodbold i vores store fællesskab. Derfor er overskriften forud for sommerens store udfordringer ”Share the Dream”, og derfor skulle spillerne selvfølgelig også have chancen for at dele deres tanker og idéer om den ideelle landsholdstrøje."

Foto: Hummel

Den nye uniform bliver taget i brug allerede inden VM-slutrunden. Det sker den 2. juni, når danskerne spiller testkamp mod Sverige i Stockholm.

Foto: Unisport

MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER

MEST LÆSTE DE SENESTE 48 TIMER

Skriv en kommentar