Löw fravælger Schalke-topscorer

0

Tysklands landstræner, Joachim Löw, har efter længere tids overvejelser nu besluttet sig for ikke at tilknytte Schalke 04's topscorer Kevin Kuranyi til VM-truppen.

Kevin Kuranyi har markeret sig positivt i Bundesligaen, hvor han står bag 18 scoringer i denne sæson, hvilket skabte stor interesse hos Tysklands landstræner, Joachim Löw, for nogle måneder siden.

Men Löw har nu besluttet sig for, at han alligevel ikke vil have Kuranyi med til VM. Det er dog ikke episoden fra 2008, der har påvirket landstrænerens beslutning.

"Den disciplinære episode tilbage i oktober måned 2008, har ikke spillet nogen rolle. Vi ville ikke have haft noget problem med at give ham en ny chance. Men vores trænerteam har besluttet, at vi har andre taktiske og personlige dagsordener for sammensætningen af den endelige VM-trup, på trods af hans flotte sæson. Jeg har nu meddelt Kevin denne beslutning," forklarede Joachim Löw på et pressemøde ifølge Kicker.

Kuranyi har ikke været inde omkring landsholdet, siden VM-kvalifikationskampen mod Rusland tilbage i oktober måned 2008.

På daværende tidspunkt forlod han omgående stadion i vrede, efter han fik besked om, at han ikke var med i startopstillingen.

Skriv en kommentar