Reid: Danmarks VM-muligheder er en balancegang

0

Winston Reid mener, at Danmarks muligheder ved VM-slutrunden til sommer er en balancegang, da mange faktorer spiller ind.

Winston Reid, der til dagligt spiller i SAS Liga-klubben FC Midtjylland, valgte for nyligt at skifte landshold til New Zealand, for at indfrie sine drømme om at komme til VM.

Reid vurderer, at Danmarks chancer ved VM-slutrunden i Sydafrika er en balancegang.

Med den rigtige sammensætning og en god portion selvtillid, kan danskerne gå hele vejen ved slutrunden, mens de på den anden side også kan skuffe de mange danske fodboldfans, hvis spillet ikke kommer til at fungere.

"Jeg synes, at Danmarks chancer er udmærket. Danmark kvalificerede sig til VM, ved at benytte samme spillestil som Holland, så det første møde kan både blive en dreng eller en pige. Det kommer an på, hvem der rammer dagen. Men jeg synes, at de ser forholdsvis gode ud," forklarer Reid til VM-guide.dk.

"Udover Holland skal de møde Japan og Cameroun. Cameroun skal ikke undervurderes, fordi de er et fysisk stærkt hold. Hvor langt Danmark når derefter, afhænger af, hvem de kommer til at møde. Men hvis dagsformen er med Danmark, så tror jeg, at de kan slå alle."

"Hvis de kan bygge noget selvtillid op og samle holdet, så er det klart, at der er gode muligheder for dem. Men omvendt, hvis de ikke kan få deres spil til at fungere, så bliver det svært at præsentere ved et VM. Det gælder derfor om fra starten, at få det hele til at hænge sammen. Men jeg håber selvfølgelig det bedste for dem."

Adspurgt om, hvilke store nationer, som Reid spår til at løfte VM-trofæet, peger han på nogle af de største fodboldnationer.

"Jeg synes, at et hold som Brasilien har mange utroligt gode fodboldspillere, men om de får holdet til at fungere, er svært at sige. Men hvis det ikke bliver dem, vil jeg pege på England. Det er også på tide, at englænderne skal vinde noget. Nogle af deres bedste spillere er ved at komme op i årene, så mon ikke de giver det sidste ved dette VM," slutter Reid over for VM-guide.dk.

Skriv en kommentar