VM-kampene vises i HD-kvalitet

0

De mange danske VM-interesserede fodboldfans, der har fladskærms-tv hjemme i stuerne, kan glæde sig over, at samtlige VM-opgør vises i HD-kvalitet.

De tre danske TV-kanaler, der har rettigheder til dette års VM-kampe, vil vise samtlige 64 VM-opgør fra Sydafrika i HD-kvalitet.

TV 2 har fået aftaler i stand med YouSee, Stofa, Canal Digital og Smile Content, mens DR vil benytte deres egen "DR HD-kanal".

Det er endnu uvist, om Canal 9 ligeledes følger trop og får aftaler med alle udbydere.

Kabel-tv-kunder hos Yousee med abonnement til Yousee Plus-pakken kan glæde sig over, at alle VM-kampene vises i knivskarpe billeder, idet der oprettes to nye HD-kanaler for henholdsvis TV2 og Canal 9, der skal benyttes udelukkende til at vise VM-fodbold.

"VM i Tyskland for fire år siden var den første store internationale sportsbegivenhed, der blev produceret og sendt i HD-kvalitet, men dengang var det under en halv procent af de danske husstande, der faktisk kunne se det. I år forventer vi, at op mod en tredjedel af alle danske husstande har mulighed for at modtage HD-tv, og at vi alene i YouSee vil have op mod en halv million HD-husstande under turneringen," fortæller YouSee-vicedirektøren Ulf Lund.

Skriv en kommentar