Top-25: De bedste spillere, som missede VM-billetten

Top-25: De bedste spillere, som missede VM-billetten

0
Brug ← → tasterne på tastaturet til at skifte

20. Memphis Depay, Holland & Lyon

Ser man bort fra Europa League-kampen mod FC Midtjylland, kom Memphis Depay, 24 år, aldrig til at ligne en ny Cristiano Ronaldo i Manchester United, som han var skreget op til, men han har i dén grad fået karrieren tilbage på rette spor i franske Lyon, hvor han imponerede med 19 mål og 13 assists i 30 kampe.

19. Ciro Immobile, Italien & Lazio

Når man scorer 29 mål og laver 10 assists på 33 Serie A-kampe, så fortjener man at slutte sæsonen af med et VM. Desværre for Immobile var seks mål i 12 kvalifikationskampe ikke nok til at hjælpe Italien til VM, som de må se hjemme fra sofaerne for første gang siden 1958.

18. Milan Skriniar, Slovakiet & Inter

Skriniar havde inden den overståede sæson kun spillet 38 kampe i Serie A for Sampdoria, men Inter så helt rigtigt ved at hente ham - og ved at give ham en nøglerolle i forsvaret. Nævnes med rette allerede blandt Serie A’s bedste forsvarsspillere trods sine kun 23 år og afgørende i Inters tilbagevenden til Champions League. Slovakiet blev dårligste 2’er i den europæiske kvalifikation og fik derfor ingen playoff-kampe.

17. Naby Keïta, Guinea & RB Leipzig

Den kommende Liverpool-spiller har de sidste to sæsoner vist sig som en af de mest interessante to-vejsspillere i verden. Hvor Keïta i klub-regi nærmest har kunnet gå på vandet og hele tiden har taget næste skridt op, har udsigterne til landsholdssucces med Guinea noget længere udsigter. Guinea endte således under både Tunesien, DR Congo og Libyen i deres kvalifikationsgruppe.

16. Arjen Robben, Holland & Bayern München

Den etbenede hollænder har været igennem mange skader gennem sin karriere og formår ikke længere at sætte samme aftryk på kampene, som han gjorde tidligere. Ikke desto mindre ville hans udfordrende og målsøgende stil have været et herligt bekendtskab ved VM. Stoppede på landsholdet efter den fejlslagne kvalifikation.

Brug ← → tasterne på tastaturet til at skifte

MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER

MEST LÆSTE DE SENESTE 48 TIMER

Skriv en kommentar