Top-25: Profiler som ikke blev udtaget til VM 2018 i Rusland

Top-25: Profiler som ikke blev VM-udtaget

0
Forrige1 af 5
Brug ← → tasterne på tastaturet til at skifte

De fleste landstrænere har et luksusproblem, når det kommer til at udvælge de 23 profiler til VM 2018. Her har vi samlet 25 profiler, som blev vejet og fundet for lette til VM-slutrunden.

25. Alvaro Morata, Spanien & Chelsea

Det var sæsonen, hvor Morata skulle overbevise en hel fodboldverden om, at han kunne stå distancen som førstevalg i en storklub efter reservetjanser i Real Madrid og Juventus. Efter en fantastisk start på sæsonen ramte han en lang periode uden scoringer og havde svært ved at tilvænne sig den fysiske Premier League. Fravalgt den spanske VM-trup, der ellers ikke vælter i topspillere på 9’er-positionen.

24. Alex Oxlade-Chamberlain, England & Liverpool

Oxlade-Chamberlain havde lidt startvanskeligheder i Liverpool, men fandt sidenhen storformen på det rette tidspunkt og var med til at spille Liverpool i Champions League-finalen. Desværre blev han skadet i semifinalen mod AS Roma og forventes først tilbage igen i slutningen af oktober.

23. Adrien Rabiot, Frankrig & Paris Saint-Germain

23-årige Rabiot har klaret vejen fra PSG’s ungdomsakademi til det stjernespækkede førstehold, men han har fortsat til gode at blive en fast bestanddel af det franske landshold, hvor konkurrencen på de centrale midtbanepladser er enorm. Han var egentlig udtaget på standby-listen, men skuffelsen over ikke at være blandt de første 23 var så stor, at den boldsikre midtbanespiller selv meldte fra.

22. Aymeric Laporte, Frankrig & Manchester City

Laporte er én af verdens dyreste forsvarsspillere, men har aldrig spillet en A-landskamp! Manchester City-spilleren, som blev hentet i vinter-transfervinduet fra Athletic Bilbao, har længe været hypet som et stort talent og kan fortsat vælge mellem Spanien eller Frankrig på landsholdsniveau. At Laporte, 24 år, endnu ikke har fået en A-landskamp, viser en uhyggelig bredde på både det spanske og franske landshold.

21. Julian Weigl, Tyskland & Dortmund

Vi har lært 22-årige Julian Weigl at kende i Dortmund som en af Europas mest spændende midtbanespillere. Denne sæson kunne være blevet det helt store gennembrud på internationalt niveau, men ustabilitet på klubniveau og skader har ikke bare forhindret gennembruddet, men også en VM-deltagelse i denne omgang.

Forrige1 af 5
Brug ← → tasterne på tastaturet til at skifte

MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER

MEST LÆSTE DE SENESTE 48 TIMER

Skriv en kommentar