Optakt: VM-kval: Europa – gruppe F

0

VM-guide.dk ser frem mod de kommende VM-kvalifikationskampe fra den europæiske del. I denne optaktsartikel bliver de tre kampe i gruppe F gennemgået.

Optakt:

Gruppe F er tæt. Faktisk meget tæt.

England topper med 14 point for seks kampe. Derefter følger Slovakiet med 12 og Slovenien med 11. Og faktisk må man heller ikke afskrive Skotland med otte styks.

Skotterne ærgrer sig formentlig stadig over, at de ikke formåede at slå England i den sidste kvalkamp i juni. Skotland bragte sig nemlig foran lige før, at kampuret rundede de 90 minutter. Desværre for værterne lykkedes det for Harry Kane at udligne i tre minutters overtid.

Derfor er der stadig lang vej til VM 2018 for Skotland. Men vejen er ikke umulig, da det ikke er utænkeligt, at Slovakiet og Slovenien kommer til at dumme sig i nogle af de resterende kvalkampe i gruppe F.

Malta-England

Ud af de tre kampe, der i morgen skal afvikles i gruppe F, bør denne være den nemmeste at spå om. På trods af udebane skal England være i stand til at sejre sikkert imod Malta.

Slovakiet-Slovenien

En absolut nøglekamp i gruppe F mellem de to nabolande. Som tidligere nævnt ligger Slovakiet et enkelt point foran Slovenien, og derfor kan værterne med en sejr tage et stort skridt mod playoff-kampene i november, hvis de vinder.

Litauen-Skotland

Skotland er tvunget til at vinde morgendagens kamp ude mod Litauen, hvis VM-håbet skal holdes i liv. Det bliver dog ikke nogen nem opgave for skotterne, der hidtil i VM-kvalifikationen kun har slået Malta på udebane.

Skriv en kommentar