Beckham kommer med til VM

0

David Beckham pådrog sig i weekenden en skade i akillessenen, og mandag blev han opereret. Selvom han ikke kommer på banen ved VM, rejser han alligevel med landsholdet.

Søndag pådrog David Beckham sig en slem skade i akillessenen, og mandag blev han så opereret i Finland igennem to timer. Beckham er sandsynligvis ude i omkring et halvt år, og derfor misser han med garanti chancen for at spille med Englands landshold ved VM-slutrunden til sommer.

Ifølge The Sun har den engelske landstræner, Fabio Capello, fortalt den 34-årige Beckham, at han er velkommen til at rejse med på landsholdets sommerlejr i Rustenberg. Capello vurderer, at Beckham vil fungere som en god person med en stor portion motivation, som er godt for landsholdet, og derved vil han kunne bidrage positivt til VM-truppen til sommer.

"David er en meget professionel person. Han har arbejdet enormt hårdt for at blive kampklar til verdensmesterskaberne. Derfor er det noget af et hårdt slag, at han nu glipper slutrunden," forklarer Fabio Capello ifølge The Sun.

David Beckham vil i de kommende dage slappe af i Finland, hvorefter han vil flyve til London for at samle tankerne i en uges tid, før han dernæst rejser hjem til familien i Los Angeles.

Beckham kunne i en kort besked fortælle til sine mange fans, at det føltes som at blive skudt i foden, da hans akillessene sprang.

”Jeg er naturligt nok ked af det, men jeg vil gerne takke alle for deres støtte. Jeg håber på, at få et hurtigt og lovende comeback.”

Hans far, Ted Beckham, forklarer, at sønnen har haft søvnløse nætter, fordi han har grædt meget af tiden. Især søndag var der hårdt brug for den 61-åriges støtte, da David var overbevist om, at skaden betød, at både VM og karrieren var ovre.

Skriv en kommentar