Capello var rasende efter dommerfejl

0

Englands landstræner, italienske Fabio Capello, var alt andet end tilfreds med dommer Larriondas store fejlkendelse i kampen, da han underkendte et mål.

Englands presse har haft travlt i disse dage, efter at landsholdet blev slået ud af VM. Specielt en episode er blevet diskuteret heftigt.

Det drejer sig om Frank Lampards langskud, hvor han sendte bolden ind i nettet til 2-2 kort før halvleg. Men målet blev aldrig godkendt, på trods af, at bolden var omkring en halv meter inde over stregen.

Nedenstående overskrifter er bare en håndfuld af de overskrifter, som diverse sportssider havde på forsiden mandag.

"Dommer ødelagde kamp", "Kæmpefejl", "Klovn", "Få nu indført videokameraer" og "Katastrofe".

Meget kan man sige om Englands farvel til VM i Sydafrika, men deres ottendedelsfinale-kamp mod Tyskland vil blive husket for den enorme dommerfejl, kampens dommer Larrionda lavede.

Det passede bestemt ikke England, og specielt ikke landstræner Fabio Capello, der efter kampen er blevet citeret for følgende:

"Vi har teknologien til at assistere dommeren, og vi står alligevel her og snakker om der var mål eller om der ikke var mål. Jeg forstår vitterligt ikke hvorfor. Vi lavede godt nok nogle fejl, men dommeren lavede en stor fejl."

Heller ikke den skadede David Beckham eller Wayne Rooney var særlig sobre efter kampen, og generelt var der meget uro i Englands lejr efter dommerkendelsen.

Skrevet af Mikkel Hauerberg.

Skriv en kommentar