Fansene vil gå langt for VM-triumf

0

Firmaet VIP Communications Inc. har foretaget en rundspørge blandt 20.000 fodboldfans, som viser, at mange vil ofre meget for at deres land vinder VM.

Det amerikanske firma VIP Communications Inc. har adspurgt mere end 20.000 personer omkring, hvad de ville ofre for at deres nation endte med at vinde VM-guldet.

Ifølge Eurosport varierer svarene meget fra nation til nation, men det er især værd at bemærke, at hele 40 procent er parat til at undvære dates eller romantiske middage i et helt år, hvis bare deres nation kan ende som VM-vinder. Fire procent er vel at mærke klar til at ofre en kropsdel.

Hele 93 procent af englænderne vil gerne undvære mad i en hel uge, hvis blot de vinder VM, mens 70 procent af italienerne vil ofre deres job, hvis bare VM-triumfen bliver gentaget.

I USA er en del personer villige til at ofre deres boliger, mens man i Sydkorea er villige til at afstå sex, hvis man kan sikre sig VM-guldet til sommer.

Slovakiet står noteret for den nation med mindst interesse, hvor blot tre procent er klar til overhovedet at ofre noget som helst, for at kunne fuldende en VM-triumf.

Hvad er du villig til at ofre for VM-guld til Danmark? - Kommentér herunder!

Skriv en kommentar