Foto-konkurrence: Hvordan fejrer du VM-finalen?

0

VM-guide.dk blænder nu op for endnu en konkurrence. Denne gang vil vi gerne se, hvordan du fejrer VM-finalen mellem Spanien og Holland.

VM-finalen mellem EM 2008-vinderne Spanien og Holland står for døren og vi på VM-guide.dk-redaktionen kunne godt tænke os, at vi fik en masse underholdende fotos fra jer brugere, hvor det bedste billede bliver belønnet med en spændende VM-bog.

Vær klar med kameraet på finale-aftenen, og indsend derefter et billede til os af, hvordan du fejrede VM-finalen. Det kunne for eksempel være sammen med dine venner i stuen, til et af de mange storskærmsarrangementer eller noget helt tredje.

Kun din location og kreativitet sætter grænserne for, hvordan det endelige foto bliver. VM-guide.dk præmierer herefter det bedste billede.

Præmien:

Et eksemplar af bogen “VM-bosserne”, der er skrevet af forfatterne Hans Krabbe og Dan Hirsch Sørensen, der bygger på samtaler med de tre danske VM-landstrænere.

Regler:

- Du skal skrive en lille tekst omkring, hvor billedet er taget og beskrive det, man ser på billedet.

- Det skal overholde dansk lovgivning.

Deadline:

Billedet skal senest være sendt til os på konkurrencer@vm-guide.dk inden den 17. juli klokken 17:00, og du skal skrive ”VM-foto” i emne-feltet.

Skriv en kommentar