Gravesen er med i Danmarks VM-bruttotrup

0

Foto: Shutterstock

Landstræner Kasper Hjulmand udtalte til Ekstra Bladet, at hans VM-bruttotrup rummede 45 til 50 spillere. VM-guide.dk erfarer nu, at én af dem er overraskende.

Kasper Hjulmand fortalte til Ekstra Bladet, at hans bruttotrup frem mod vinterens VM-slutrunde i Qatar rummer 45 til 50 spillere.

VM-guide.dk erfarer, at én af disse er selveste Thomas Gravesen.

Den 46-årige, tidligere midtbanespiller, skal ikke længere dække landsholdsfodbold som fodboldekspert, da Discovery Danmark mister TV-rettighederne.

Det betyder, at "Graver" får en del ekstra fritid, som han ifølge vores kilder vil bruge på at træne sig op i absolut topform på ny, hvilket han har meddelt Hjulmand.

"Gravesen har altid været garant for vildskab og lederskab, og det er netop, hvad det kræver, hvis man vil præstere godt ved en slutrunde. Selvom han netop er fyldt 46 år, så har han stadig det, der skal til for at spille på højeste niveau. Vi har store forventninger til at "Graver" kommer i topform i løbet af de kommende måneder," siger den anonyme kilde til VM-guide.dk, som ønsker at bære dæknavnet Loof Lirpa.

Thomas Gravesen står hidtil noteret for 66 A-landskampe med fem mål til følge. Han har været med til at vinde 35 kampe, spille 18 kampe uafgjort og tabe 13 kampe.

Klub-CV'et viser, at han har spillet i Vejle Boldklub, Hamburger SV, Everton FC, Real Madrid samt Celtic FC.

Hvorvidt Gravesen i sidste ende kommer med i den endelige VM-trup ved kun Kasper Hjulmand, men ikke desto mindre bliver det interessant at følge Gravers vej tilbage til toppen.

Vi arbejder på at få en reaktion fra hovedpersonen selv.

Opdateret 2. april 2022: Dette var selvfølgelig vores bud på årets aprilsnar.

Skriv en kommentar