Perez: VM ville være kæmpe bonus

0

Twente-kantspilleren Kenneth Perez har spillet godt i klubben, og han håber naturligvis fortsat, at han er med i pujlen om en VM-billet. Det ville være en kæmpe bonus, siger han.

Den 35-årige Twente-fløjspiller Kenneth Perez nyder stor succes i den hollandske klub, som i øjeblikket ligger på førstepladsen i Æresdivisionen, med fire point ned til nummer to.

På trods af, at det er knapt to år siden, at Perez senest var en del af landsholdstruppen, håber midtbanekreatøren fortsat, at han kan blive udtaget til VM.

"En træners veje er uransaglige, men som det ser ud lige nu, ligger det ikke lige til højrefoden, men man ved aldrig. Jeg koncentrerer mig om klubfodbolden lige nu, men det er da en kæmpe bonus at komme til VM, så det siger man ikke nej til," forklarer Kenneth Perez til DR Sporten.

Perez er sikker på at komme med til Sydafrika, idet han har indgået en aftale med en hollandsk tv-station om at agere ekspert.

Han har dog fået indføjet en klausul i kontrakten, der betyder, at denne kan ophæves, hvis Perez ender med at blive udtaget til landstræner Morten Olsens VM-trup.

Skriv en kommentar