Ronaldos omdiskuterede frisure: Rørende historie bag

0

Cristiano Ronaldo vakte opsigt, da han under kampen mod USA havde en lidt anderledes frisure end han plejede at have. Der er dog en rørende forklaring på den uvante frisure.

Cristiano Ronaldo er kendt som en meget forfængelig fodboldspiller, men under VM-kampen mod USA havde den portugisiske stjerne en noget uvant frisure.

Portugiseren havde fået barberet noget der lignede et vinkel af sit hår. Efterfølgende blev han hånet af fodboldfans verden over, men nu kommer forklaringen på den omdiskuterede frisure.

Ifølge flere medier havde Cristiano Ronaldo valgt at få den nye frisure som gestus til den etårige spanier Erik Ortiz Cruz.

Det hele startede, da det lille barns forældre kontaktede Cristiano Ronaldo i håb om at han ville donere nogle brugte fodboldstøvler og en trøje. Formålet var at samle ind til den lille drengs hjerneoperation.

I stedet valgte Cristiano Ronaldo at finansiere hele udgiften til operationen. Nu har verdensstjernen altså også valgt at barbere en del af sit hår af til ære for Erik Ortiz Cruz.

Cristiano Ronaldo har dog endnu ikke selv udtalt sig om sin nye frisure.

Skriv en kommentar