Skuffet Nistelrooy færdig med “Oranje”

0

En skuffet Ruud van Nistelrooy måtte se angrebspladserne i bruttotruppen gå til andre spillere, og dermed slutter skarpretteren definitivt på landsholdet.

En ærgerlig Ruud van Nistelrooy blev ikke indlemmet i bruttotruppen på 30 spillere, som landstræner Bert van Marwijk præsenterede forud for VM. Dette betyder formentligt et stop for landsholdskarrieren, for den snart 34-årige angriber.

”Jeg er selvfølgelig enormt skuffet. Jeg føler, at jeg kunne have hjulpet holdet, men nu hvor min VM-drøm er brast, tror jeg, at min landsholdskarriere er forbi. Jeg bliver 34 år i juli måned,” siger van Nistelrooy til NOS Studio Sport.

Nistelrooy, der indtil nu har scoret 33 gange i 64 landskampe for Holland, har ikke spillet på landsholdet siden juni 2008, og hans fravær kan have været en medvirkende faktor i beslutningen om, at efterlade bomberen hjemme fra Sydafrika.

Skrevet af Kasper Nielsen

Skriv en kommentar