Tidligere VM-topscorer lægger støvlerne på hylden

0

Diego Forlan, som ved VM i 2010 blev delt topscorer og kåret til turneringens bedste spiller, har i en alder af 40 år valgt at indstille karrieren.

En stor fodboldpersonlighed har besluttet sig for at sige stop.

Navnet er Diego Forlan, og han kan i en alder af 40 år se tilbage på en lang og imponerende karriere, som blandt andet bragte ham forbi Manchester United og Atletico Madrid.

VM-fans verden over vil dog formentlig først og fremmest huske angriberen fra Uruguay fra VM-slutrunden i 2010, hvor han med fem scoringer delte topscorerværdigheden med tre andre spillere.

Derudover blev Forlan såmænd også kåret til turneringens bedste spiller ved slutrunden i Sydafrika. hvor Uruguay ganske overraskende nåede helt frem til semifinalen og endte på en fornem fjerdeplads.

Udover den fantastiske VM-slutrunde i 2010 var Forlan også med den sydamerikanske nation til VM i både 2002 og 2014. Ved disse to slutrunder fik hverken Uruguay eller Forlan dog nogen nævneværdig succes.

I 2015 meddelte den langhårede skarpretter, at han havde valgt at stoppe på det uruguayanske landshold, som han i alt nåede at repræsentere 112 med 36 mål til følge.

Forlans klubkarriere sluttede i Kitchee i Hong Kong, hvor han sidste år i maj spillede sin sidste kamp.

Skriv en kommentar