Uruguays landstræner: Suarez er meget vigtig

0

Uruguays landstræner Oscar Tabarez forsvarer holdets stjerneangriber, Luis Suarez, mens han glæder sig over at holdet er videre til 1/8-finalen.

Luis Suarez snuppede samtlige overskrifter i aftenens kamp mellem Uruguay og Italien.

Ikke med pragtfuldt spil, men derimod, fordi han atter satte tænderne i en modspiller. Denne gang gik det ud over Italiens forsvarer Giorgio Chiellini, mens dommeren ikke straffede Suarez.

Uruguays landstræner Oscar Tabarez tager dog Suarez i forsvar.

"For alle uruguayanere er der meget vigtigere emner at tale om end dette. Han begår måske fejl, men han er også mediernes yndlingsoffer. Folk bør koncentrere sig om om hans spil på banen. Men det er et åbenlys modvilje mod ham," fortæller Tabarez og fortsætter:

"Jeg har ikke set det og jeg vil ikke kommentere på det. Suarez er en meget vigtig spiller, og en vigtig mand for denne trup. Dette VM handler om fodbold, ikke letkøbt moral," fastslår Tabarez ifølge footballitalia.net på pressemødet efter kampen.

Uruguay er videre til 1/8-finalen, efter at have sikret sig en andenplads.

"Før vi besejrede England, drømte vi ikke om at kvalificere os. Noget eksploderede i mit bryst ved scoringen. Uruguayanere mister aldrig barndommens glæde. Jeg har lyst til at omfavne alle i nærheden af mig."

Uruguay står i skrivende stund til at skulle møde Colombia i 1/8-finalen.

Skriv en kommentar