VM i Rusland koster DBU 32 mio. kr.

0

Åge Hareide fortæller i et interview med Nettavisen, at der er budgetteret med at bruge hele 32 millioner danske kroner ved sommerens VM-slutrunde.

VM i Rusland bliver en virkelig dyr omgang for DBU.

Således fortæller den danske landstræner Åge Hareide i et interview med Nettavisen, at det danske landshold formentlig kommer til at bruge cirka 32 millioner danske kroner ved VM-slutrunden i Rusland.

"Det er ganske meget. Men når russerne skruer op for hotelpriserne dernede, så ryger pengene hurtigt," siger Hareide til Nettavisen og uddyber:

"Det er voldsomt. Vi har lavet vores egen træningscenter ved siden af banen, hvor vi skal træne - 10 minutter ved siden af hotellet," siger Hareide.

Han løfter også sløret for noget af den luksus, som venter de danske spillere på hotellerne, hvor de skal bo under VM.

"Vi har de tre øverste etager på hotellet, og vi har bygget vores egen players lounge, et computerrum, og alle hotellerne, hvor vi skal bo, er gennemgået, og vi har fået ind egne madrasser til alle spillerne. Der er en masse folk i sving," siger Hareide

"Vi har fået specialister til at opgradere internettet, så vi kan have kontakt med omverdenen, vi har to kokke med, madvarer, en masse energidrikke og tøj. Det er en voldsom logistik, siger Hareide."

Hareide fortæller derudover i interviewet, at de også har deres egne sikkerhedsfolk med, og at deres scouting-system koster over en million kroner.

Skriv en kommentar