Argentina stadig på slingrekurs i VM-kvalen

0

Det stjernespækkede argentinske mandskab måtte yderst skuffende tage til takke med 1-1 hjemme imod bundholdet fra Venezuela

Der hvilede et stort pres på Lionel Messi og resten af det argentinske landshold, da de i nat hjemme tog imod Venezuela.

Før kampen var Argentina rutsjet helt ned på en sjetteplads i den sydamerikanske VM-kval. En sejr ville dog sende dem mindst to pladser højere op i tabellen.

Argentinerne startede som lyn og torden, og allerede inden stadionuret havde rundet ti minutter, havde Inter-profilen Mauro Icardi misbrugt to fine muligheder for at give værterne en drømmestart.

Den argentinske dominans fortsatte, og efter 20 minutter fik Icardi sin tredje mulighed for at åbne scoringen.

Angel Di Maria slog et indlæg fladt mod forreste stolpe, hvor Icardi fik dirigeret bolden mod kassen. Men Venezuelas 19-årige keeper Wuilker Farinez reagerede hurtigt og skubbede bolden til hjørnespark.

Ti minutter senere var det så Paulo Dybala, der manglede skarpheden, da han efter et indlæg fra Marcos Acuña, som havde afløst en skadet Di Maria, skød forbi målrammen.

Det lykkedes ikke for Argentina at få hul på bylden før pausen, selvom Messi i overtiden også viste tænder med et resolut langskudsforsøg. Men igen stod Farinez i vejen.

Anden halvleg startede med et kæmpemæssigt chok på Estadio Antonio Vespucio Liberti i Buenos Aires, da Venezuela ud af det blå - og meget ufortjent - kom i front.

Et argentinsk boldtab førte til en venezuelsk omstilling. Sergio Cordova spillede Jhon Murillo fri, og han var iskold, da han stod overfor Sergio Romero.

Nu havde argentinerne travlt, og de fik da også bragt balance i regnskabet allerede tre minutter efter chokscoringen.

Acuña tog en god dribletur på venstrekanten og lagde bolden ind i det lille felt, hvor gæsternes venstre back Rolf Feltscher fik styret bolden i eget net. 1-1.

Nu var der lagt op til et argentinsk stormløb mod Venezuelas mål, men værterne havde mere end svært ved at etablere et stort pres. Nervøsiteten for at smide point mod bundholdet satte sit tydelige aftryk på Argentinas spil.

Tiden gik, og Argentina blev mere og mere febrilske i deres jagt på det livsvigtige 2-1-mål. Og først fire minutter inde i overtiden kom argentinerne for alvor tæt på.

Messi spillede indskiftede Dario Benedetto fri, men vinklen blev for spids, og Farinez fik afværget til hjørnespark.

Tættere på kom Argentina ikke, og derfor sluttede det ganske overraskende 1-1, som altså betyder, at Argentina stadig har lang vej til næste års VM-slutrunde.

En halv tid efter kick-off i Argentinas kamp var det også tid til VM-kval i Paraguay, hvor værterne tog imod Uruguay, der med en sejr kunne komme ekstremt tæt på VM 2018.

Og uruguayerne fik den vigtige sejr via to meget heldige og tilfældige selvmål fra Paraguay i en anden halvleg, som de ellers dominerede.

Derfor hjalp det intet, at Angel Romero i slutminutterne fik reduceret for Paraguay til slutresultatet 2-1.

Skriv en kommentar