Bjelland: Jeg er utrolig skuffet

0

En skuffet Andreas Bjelland forstår overhovedet ikke, hvorfor han ikke er den af den danske VM-trup, der skal af sted til Rusland.

Åge Hareide har brugt Andreas Bjelland som forsvarsmakker til Simon Kjær i de afgørende kvalifikationskampe frem mod VM, men da den endelige trup blev offentliggjort, var der ikke plads til Brentford-spilleren.

Begrundelsen fra Hareide lød, ligesom med Nicklas Bendtner, at Bjelland har døjet med en skade, som han ikke kunne nå at blive kvit inden første kamp mod Peru den 16. juni.

Men den udlægning kan forsvarsspilleren slet ikke genkende.

"Jeg er utrolig skuffet og ked af den manglende udtagelse. Jeg må respektere trænerens beslutning, selvom jeg slet ikke er enig. Jeg trænede fuldt med søndag og kom fint igennem. Ifølge den plan, der var lagt, skulle jeg ikke have trænet fuldt med allerede søndag," siger Andreas Bjelland i en pressemeddelelse.

En udmelding, som ikke er helt i tråd med Hareides begrundelse, og derfor er Andreas Bjelland da også tydeligt frustreret.

"Jeg er ked af den situation, jeg er havnet i, da jeg troede, jeg havde en stor rolle på det her hold, og føler, jeg har været en stor del af kvalifikationen og altid været loyal over for stab og spillere."

Loyal, det har Andreas Bjelland, trods skuffelsen, tænkt sig at fortsætte med at være.

"Jeg ønsker selvfølgelig spillerne alt det bedste og håber, at de som hold og individualister får et fantastisk VM. Det er en fantastisk gruppe at være en del af, og jeg vil naturligvis heppe på Danmark herhjemmefra."

Andreas Bjelland var en del af samtlige VM-kvalifikationskampe i efteråret 2017.

Skriv en kommentar