Oversigt: Danmarks fravalgte VM-mandskab

0

Danmarks landstræner Åge Hareide har kun kunnet udtage 23 spillere til VM-truppen til Rusland. Det efterlader selvfølgelig en masse profiler udenfor. Her har vi sammensagt et bud på en startformation med 11 af de bedste fravalgte danskere plus en bænk.

Ved tidligere slutrunder har meget af den danske VM-optakt handlet om manglende kampform til vores profiler. I år har det vrimlet med spilletid til de danske landsholdsspillere i så høj grad, at vi har set spillere med masser af spilletid i store ligaer blive valgt fra til VM-truppen.

Her ser du VM-guides bud på en startopstilling med det bedste danske hold, der ikke skal til VM. Vi har valgt en 4-3-3-opstilling for at sammenligne bedst muligt med det danske VM-landshold.

Startformation med 11 af de bedste fravalgte:

Målmand: Jesper Hansen, FC Midtjylland

Efter et ophold i Frankrig, der ikke gik helt som forventet, vendte Jesper Hansen meget overraskende hjem til Danmark og den daværende oprykker fra Lyngby. Her viste han, at han i dén grad stadig besidder et højt niveau og spillede en afgørende rolle i deres sensationelle bronzemedaljer. Senere skiftet til FC Midtjylland, hvor han som bekendt netop er blevet danmarksmester for anden gang i karrieren.

Venstre back: Riza Durmisi, Real Betis

Riza Durmisi har i denne sæson spillet 24 ligakampe for Real Betis, der blev nummer 6 i det, der efterhånden ikke længere kan være tvivl om er verdens bedste liga. Alligevel er han ikke fundet god nok til VM-truppen, hvor Jens Stryger Larsen foretrækkes på venstrebacken. En af flere markante navne, der ikke er at finde i Danmarks VM-trup.

Venstre midterforsvar: Nicolai Boilesen, F.C. København

Boilesen har som en af få FCK-spillere kunnet være sin præstation bekendt i den netop overståede sæson trods en enormt skuffende 4. plads til københavnerne. Med sin rolige boldomgang, sine lederevner samt efterhånden pæne internationale erfaring fra Ajax, landshold og europæiske kampe havde det ikke været nogen stor overraskelse, hvis han havde været med flyet til Rusland.

Højre midterforsvar: Andreas Bjelland, Brentford

Bjellands historie er der allerede skrevet meget om. Trods en fast plads på landsholdet og et godt makkerskab med Simon Kjær gennem kvalifikationen blev Bjelland sorteret fra i sidste øjeblik, da Åge Hareide frygter, at Bjelland ikke er sin skade 100 % kvit til første kamp mod Peru - det er Bjelland ikke enig i, hvilket har fyldt i medierne op til slutrunden.

Højre back: Peter Ankersen, F.C. København

Peter Ankersen har kæmpet lidt med niveauet efter på et tidspunkt ellers at have lignet et oplagt udlandssalg fra F.C. København. Trods flere landskampe, og også en scoring i kvalifikationen til VM, mangler han stadig at byde sig ind på en klassespiller for alvor.

Klik videre og se resten af holdet.

Leave A Reply