VM-optimisme hos Kjær og Bendtner

0

De skadesramte, danske VM-profiler, Simon Kjær og Nicklas Bendtner, ser lyst på udsigterne til at kunne deltage i den første VM-kamp mod Holland.

En række af danske VM-landsholdsspillere, som har døjet med skader, er optimistiske omkring at kunne melde sig kampklar, når den første VM-gruppekamp skal stå mod Holland.

Søndag havde danskerne deres første træningspas på den nye base i Knysna, hvor både forsvareren Simon Kjær og angriberen Nicklas Bendtner deltog, mens også Thomas Sørensen og Thomas Kahlenberg var med i holdets spiløvelser.

Både Simon Kjær og Nicklas Bendtner ser lyst på udsigterne til at kunne være kampklare inden mødet med Holland.

"Det ser positivt ud i forhold til Holland-kampen. Der har ikke været noget tilbagefald efter Senegal-kampen, andet end at knæet har været en lille smule hævet," siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Nicklas Bendtner har kunnet mærke en klar fremgang, og han har samtidig brugt en del tid på at slappe af i et spa-bad.

"Det går godt. Det går bedre og bedre, og jeg glæder mig til, at jeg skal spille igen. Jeg har været i spa'en, og jeg har været i sauna, hvor jeg fik en bodyscrub af en sydafrikansk kvinde, så jeg har været helt afslappet til træningen," siger Bendtner til Sporten.dk.

Sporten.dk kunne dog fastslå, at ingen af de to spillere er 100 procent klar otte dage inden Danmarks møde med Holland i den første gruppespilskamp.

Skriv en kommentar