Brasiliens Fred er upåvirket af kritik

0

Brasiliens erfarne angriber, Fred, lader sig ikke påvirke af den kritik, der rejses mod ham. Så længe holdet støtter mig, trives jeg, fortæller han.

Lørdag tørner værterne Brasilien sammen med Chile i ottendelsfinalen ved VM 2014.

Den brasilianske angriber Fred scorede ikke i de to første kampe i gruppespillet, og derfor var han udsat for meget kritik.

Efter to dårlige dage kom Fred dog på måltavlen i 4-1-sejren over Cameroun. Nu fortæller 30-årige Fred, at han ikke lader sig påvirke af andres meninger, så længe holdet støtter ham.

"Jeg er lykkelig over at have scoret. Jeg har været udsat for en masse kritik, men det har ikke påvirket mig så meget, for jeg ved, at mine holdkammerater støtter mig, og det har virkelig været en stor hjælp," siger Fred.

"Nu skal vi bare fortsætte med at udvikle os som hold. For mig selv ønsker jeg blot at blive ved med at score mål, så jeg kan hjælpe holdet," lyder det til slut fra angriberen.

Brasilien-odds på kampen hos bet365:

Hvis Brasilien vinder opgøret, kan du hente odds 1.57.

Vinder Brasilien med 2-0 i ordinær spilletid kan du tilmed hente odds 7.50.

Tror du, at Fred scorer, så kan du få dine penge 2.30 gange igen.

Hvis Fred viser ekstra sult og tilmed scorer første mål i kampen, så kan du indkassere odds 5.50.

Er du klædt på til Brasilien - Chile?

Hvis du ikke føler, at du er helt optimalt klædt på, inden opgøret mellem Brasilien og Chile lørdag aften, så kan du læse VM-guide.dk's omfattende optakt til opgøret her: Optakt: Brasilien - Chile.

Skriv en kommentar