Cheftræner: Cassano skal på landsholdet

0

Sampdorias cheftræner Luigi Del Neri mener, at angriberen Antonio Cassano burde komme med i landstræner Marcello Lippis VM-betragtninger.

Den italienske angriber, Antonio Cassano, er tidligere blevet stemplet som et problembarn, fordi han har haft svært ved at falde ordentligt til i de klubber, som han har repræsenteret.

For tiden spiller han i Sampdoria, og deres cheftræner Luigi Del Neri er så begejstret for angriberen, at han mener, at Cassano burde komme med til VM.

Men Italiens landstræner, Marcello Lippi, har ikke det bedste forhold til Cassano, idet han har anset ham for at være egoistisk. Del Neri forklarer dog, at Cassano har forandret sig.

"Cassano ved, at han skal tænke på holdet i stedet for sig selv. Derfor skal der ikke herske tvivl om hans kvaliteter. Han vil kunne tilføre holdet en stor værdi," forklarer Del Neri til Radio Anch'io lo Sport, og han uddyber:

"Han vil kunne skabe en unik stemning i omklædningsrummet, og derfor bør Lippi vægte sammenholdet tungere end at fokusere på de individuelle profiler."

Skriv en kommentar