Colombia tæt på videre avancement

0

Colombia sejrede 2-1 efter en begivenhedsrig anden halvleg, hvor de tre scoringer kom på kun ti minutter. Sejren betyder, at Colombia ligner en gruppevinder.

To mandskaber med sejre i bagagen skulle dyste i gruppe C, da der kl. 18:00 blev taget hul på den første af dagens tre kampe.

Opgøret stod mellem Colombia og Elfenbenskysten. Et opgør, der var store forventninger til. Desværre skulle der gå lang tid, før første store chance opstod.

Colombia fik sendt James Rodríguez af sted på venstrekanten. Monaco-spilleren fandt en helt fri Felipe Gutiérrez på midten, men angriberen kiksede sin afslutning.

Kort efter var det Elfenbenskystens Serge Aurier, der forsøgte sig. Efter et par gode træk fik den farlige højre back trykket af, men David Ospina reddede sikkert.

Ellers var første halvleg uden den store dramatik i de to felter. Der var masser af tænding og intensitet, men de store chancer lod vente på sig. 0-0 ved pausen.

Der skulle også næsten gå et kvarter af anden halvleg, før der var fare på færde igen. Juan Cuardrado udfordrede fremragende på kanten, men hans efterfølgende afslutning fra en spids vinkel prællede af på overliggeren.

Colombia fik dog snuppet føringen kort efter, da et hjørnespark blev headet i kassen af James Rodríguez, der ganske overraskende vandt hovedstødsdullen mod Didier Drogba.

Elfenbenskysten forsøgte at lægge pres på, men i stedet tabte ivorianerne bolden på egen banehalvdel, hvilket prompte blev straffet af Juan Quintero, som blev spillet fri og sikkert bragte sydamerikanerne på 2-0.

Det lignede en afgørelse på kampen, men Elfenbenskysten gav ikke op, og 20 minutter før tid fik de reduceret, da Gervinho driblede sig igennem og bankede bolden forbi Ospina.

Ivorianerne jagtede nu udligningen, og de fik også lagt fint pres på Colombia. Men helt tæt på kom de aldrig, og derfor fik colombianerne den vigtige sejr på 2-1.

Colombia fører nu gruppe C med seks point, mens Elfenbenskysten stadig ligger på tre styks. Senere i dag spiller Grækenland og Japan i gruppens andet opgør.

Skriv en kommentar