FIFA viser nu kun “Goal” på storskærm

0

FIFA har besluttet sig for kun at vise "Goal" på storstærmene på de forskellige stadions. Det sker efter den store forvirring i kampen mellem Frankrig og Honduras.

Forvirringen var på sit højeste, da Frankrig og Honduras tørnede sammen søndag, hvor mållinje-teknologien blev taget i brug i en speciel situation.

Den franske angriber, Karim Benzemas afslutning på stolpen betød, at systemet først viste "No goal" til stor jubel for de hondurianske fans.

Men animationen på storskærmen fortsatte og viste, at Honduras' målmand Noel Vallandares efterfølgende fik sendt bolden ind over stregen, så de franske fans kunne juble endegyldigt.

Den store forvirring har nu fået FIFA til at ændre på afviklingen af animationen.

"TV-billederne er ikke fuldstændige, og dette var en unik situation, da bolden ramte indersiden af stolpen, før den ramte keeperen og gik over stregen," fortæller en talskvinde fra FIFA ifølge det internationale sportsjournalistforbund (AIPS), og fortsætter:

"Eftersom den langsomme gengivelse fungerer per automatik, fik publikum både "No goal" og "Goal" at se. Nu justerer vi retningslinjerne for animationen, sådan at publikum kun får teksten "Goal" at se. Dette gør vi, for at afgørelserne bliver endnu mere tydelige for både publikum på stadion og tv-seerne hjemme i sofaen," siger talskvinden.

Hun tilføjer, at den nye ændring sandsynligvis betyder en lille forsinkelse, før animationen vises på skærmen.

Skriv en kommentar