Marokkos forsvarseksperter klar til VM på bekostning af Elfenbenskysten

0

I en direkte duel om gruppens VM-givende førsteplads vandt Marokko ude 2-0 over Elfenbenskysten. Marokko er dermed VM-klar uden at indkassere et eneste mål.

Der ventede en drabelig duel på sidste spilledag i den afrikanske VM-kvals gruppe C, hvor Elfenbenskysten hjemme tog imod Marokko.

En sejr til værterne ville betyde, at de var VM-klar for fjerde VM-slutrunde i træk. Uafgjort eller en udesejr ville sende Marokko til VM.

Marokkanerne havde før aftenens svære udekamp ikke lukket et eneste mål ind i VM-kvalifikationen. Nordafrikanerne havde spillet tre kampe 0-0, mens de resterende to var blevet vundet med 6-0 og 3-0.

Derfor ville det være rigtig skidt for ivorianerne, hvis de kom bagud. Men ikke desto mindre var de bagud 2-0 efter den halve time på to forsvarsscoringer.

Først nettede højre backen Nabil Dirar efter 25 minutters spil, og blot fem minutter senere øgede Juventus-stopperen Mehdi Benatia til 2-0.

Så var det for alvor op ad bakke for Elfenbenskysten, som nu skulle lave tre mål mod forsvarseksperterne fra Marokko for at blive VM-klar.

Og det formåede værterne ikke. Der blev nemlig ikke scoret yderligere i opgøret, som sluttede med en marokkansk 2-0-sejr.

Derfor er Marokko - uden at indkassere et eneste mål - klar til VM i fodbold for første gang siden 1998.

Skriv en kommentar