Ingen grund til panik: Christians Eriksens kæreste skal føde før VM

0

Christian Eriksen afslører i en video med Spillerforeningen, at hans kæreste Sabrina Kvist Jensen er sat til føde i slutningen af maj, hvorfor VM i Rusland ikke bør være i fare for den danske stjerne.

Det gik ikke ubemærket hen, da Danmarks største fodboldstjerne, midtbanespilleren Christian Eriksen, offentliggjorde, at han skulle være far i 2018.

Det tydede nemlig på, at Eriksens kæreste Sabrina Kvist Jensen ville have termin, mens der var VM i Rusland. Men nu forsikrer Eriksen dog alle danske fodboldfans om, at de ikke har noget at være nervøs for.

"Hvis jeg bliver udtaget, skal jeg med til VM. Det er op til Åge. Ej, Sabrina er sat til slutningen af maj, så jeg tror, der nok skal være plads til det," beroliger Eriksen i en video med Spillerforeningen.

Eriksen har allerede én VM-slutrunde på CV'et, da han som 18-årig var med til turneringen i Sydafrika. Derfor ved han, hvad det drejer sig om. Og han ser frem til at skulle af sted til Rusland til sommer.

"Det er selvfølgelig fedt. Nu var jeg selvfølgelig med der i 2010 som en lille klejn fyr, som var med for at se og prøve lidt, og nu bliver det heldigvis anderledes. Nu kommer jeg med og er lidt ældre og har lidt mere hår på brystet end dengang. Så det bliver specielt, og det bliver fedt at være sammen med drengene i så lang tid, så man får et fællesskab og forhåbentlig en succeshistorie til," siger Eriksen.

Han fortæller i samme interview, at han mener, at det danske mandskab har gode chancer for at gå videre fra det indledende gruppespil, hvor de rød-hvide skal op imod Frankrig, Australien og Peru.

Skriv en kommentar