Italien skarpest i junglen

0

Italien slog England med 2-1 efter en tempofyldt kamp. Claudio Marchisio og Mario Balotelli garnede for Italien, mens Danny Welbeck derimellem udlignede for England. England - Italien

Der var store forventninger til nattens første kamp, hvor England og Italien skulle dyste i gruppe D. Italien måtte undvære deres stærke keeper Gianluigi Buffon.

England kom stormende fra start, hvor de flere gange var nærgående. Italien afventede mere og var i kampens indledning kun farlige på langskud.

Midtvejs i første halvleg var England tæt på at bringe sig i front, da Danny Welbeck brød igennem på højrekanten. Hans indlæg var Andrea Barzagli tæt på at styre i eget net.

Der var mange lige-ved-og-næsten-situationer, men ti minutter før pausen bragte Italien sig en smule ufortjent på 1-0 efter en flot kombination.

Et hjørnespark endte efter et par pasninger hos Andrea Pirlo, der med sit sædvanlige overblik sprang over bolden, så den i stedet havnede hos klubkammeraten Claudio Marchisio.

Marchisio trykkede af med det samme, og bolden strøg langs jorden forbi Joe Hart og ind i netmaskerne.

Det tog dog ikke lang tid, før England fik bragt balance i regnskabet. Wayne Rooney blev sendt af sted, og han fandt Daniel Sturridge på midten, der sikkert udlignede til 1-1. som også var stillingen ved pausen, selvom Italien var tæt på at tage føringen igen.

Først blev Mario Balotelli spillet elegant fri af Pirlo, men Balotellis frække lob blev reddet på stregen. På det efterfølgende hjørnespark stod stolpen i vejen for Antonio Candreva.

Til gengæld var der ingen, der stod i vejen for Candreva, da han kort inde i anden halvleg fik plads på højrekanten til at finde Balotelli, som pandede italienerne på sejrskurs igen.

Wayne Rooney fik ti minutter senere en stor chance for at udligne for anden gang, men uheldigt for Manchester United-angriberen susede bolden snert forbi stolpen.

Det lykkedes ikke for alvor for englænderne at lægge pres på Italien, der forsvarede sig klogt. Tættest på en scoring var Andrea Pirlo, der med et smukt frispark hamrede bolden på overliggeren.

Derfor blev det til en italiensk premieresejr på 2-1 i en underholdende kamp, der levede op til forventningerne. Italien ligger med sejren i spidsen af gruppe D med Costa Rica. Begge mandskaber har tre point.

 

Skriv en kommentar