Japan-landstræner stopper efter VM-exit

0

Japan er ude af VM, og nu skal landet finde en ny landstræner. Alberto Zaccheroni har nemlig valgt at trække sig efter et skuffende VM, med hans egne ord.

Alberto Zaccheroni har valgt at stoppe som landstræner for Japan, efter et skuffende VM, hvor holdet kun formåede at hente et enkelt point ud af ni mulige i gruppespillet.

Dermed følger han efter Italiens Cesare Prandelli og Irans Carlos Quieroz, som ligeledes har kastet håndklædet i ringen som landstrænere.

"Jeg er skuffet og utilfreds med resultaterne. Jeg ville virkelig gerne have taget holdet et skridt videre og kvalificeret det til næste runde, og jeg er dybt skuffet over det her. Jeg udtog holdet og lagde taktikken, så jeg tager det fulde ansvar," siger Zaccheroni efter sin opsigelse, og han uddyber:

"Jeg har fortalt spillerne og folkene omkring holdet, at jeg har været glad for og stolt over at være deres træner. I de sidste fire år har jeg lagt hjerte og sjæl i forsøget på at gøre holdet stærkere," tilføjer italieneren.

Jaapn startede med at tabe 2-1 til Elfenbenskysten. Derefter spillede de 0-0 med Grækenland og sikrede dermed et point, inden de blev ydmyget med et 4-1-nederlag mod Colombia.

Skriv en kommentar