Konkurrence: VM-quiz

0

Brug din VM-viden til at besvare samtlige spørgsmål i vores VM-quiz korrekt. Hvis du svarer på alle spørgsmål, deltager du i konkurrencen om bogen "VM-bosserne".

Vær med i VM-guide.dk's VM-quiz, hvor du kan vinde bogen "VM-bosserne", der er skrevet af forfatterne Hans Krabbe og Dan Hirsch Sørensen, der bygger på samtaler med de tre, danske VM-landstrænere.

VM-quizzen er udarbejdet i samarbejde med VM-eksperten Rico Carlsen, der har skrevet flere bøger bl.a. omkring VM-historien. Fjerde bind i rækken af Den Store Bog om VM i Fodbold er netop et quiz-bind, der indeholder mere end 2.000 VM-spørgsmål.

Spørgsmålene:

1. Hvem var den første danske spiller, som scorede ved en VM-slutrunde?

2. Fra VM's begyndelse blev der i gruppespillet brugt systemet med to point for sejr, ét point for uafgjort og nul point for nederlag. Senere gik man over til, at en sejr i stedet gav tre point. Hvilket land var det første nogensinde til at få tre point for en VM-kamp?

3. Hvornår har Ungarn sidst deltaget ved en VM-slutrunde?

4. Kun én gang er der blevet scoret fem mål i en og samme forlængede spilletid. Hvilke to lande spillede - hvornår?

5. Hvad er det højeste antal mål, der er blevet scoret i en VM-slutrundekamp (minus straffesparkskonkurrencer)?

Regler:

- Det gælder om, at have så mange spørgsmål rigtige som muligt. Den der har svaret rigtigt på flest, vinder selvfølgelig præmien.

- Hvis der er flere personer, som har svaret rigtigt på alle spørgsmål, trækker vi lod mellem disse.

Send svarene:

Svarene skal sendes til e-mailen konkurrencer@VM-guide.dk. I emne-feltet skal du skrive ”VM-quiz”, ellers bliver mailen ikke godkendt.

Deadline:

Svarene skal senest sendes den 30. juli 2010 klokken 16:00.

Skriv en kommentar