Olsen: Rommedahl er den bedste fysisk

0

Danmarks landstræner Morten Olsen forsvarer Dennis Rommedahl, efter at han blev buhet ud af banen, da Danmark tabte til Ungarn i VM-kvalifikationen.

Den danske landstræner Morten Olsen forklarer i en ny bog, som sportsjournalisterne Dan Hirsch Sørensen og Hans Krabbe har skrevet, hvorfor han fortsat har udtaget Dennis Rommedahl, på trods af stor kritik.

"Jeg synes, det er en skandale, at en spiller, der har været med til at kvalificere Danmark til VM, bliver pebet ud efter en time, da vi taber 0-1 til Ungarn. En skandale," raser Morten Olsen ifølge B.T. i bogen "VM-bosserne", der udkommer den 4. maj. Han uddyber således:

"Jeg siger ikke, at Dennis Rommedahl spiller med bravur hver gang. Men det er dog en mand, der har spillet så mange kampe og gjort det så godt for Danmark. Så giv ham dog noget kredit!"

"Han er helt klart vores fysiske bedste spiller. Der er slet ingen tvivl. Han behøver ikke engang at træne. Han er et naturligt løbefænomen. Vi har prøvet andre, men så fungerede holdet ikke så godt," fastslår Olsen.

Dennis Rommedahl står noteret for 21 scoringer i 93 A-landskampe. Han debuterede tilbage i år 2000.

Skriv en kommentar