Løvenkrands kan ikke overskue VM

0

Skulle Peter Løvenkrands være blandt Morten Olsens 23 udvalgte til VM-truppen, vil han ikke takke ja, idet han ikke kan overskue at tage til VM med hans fars død i baghovedet.

I øjeblikket er den danske hurtigløber i noget nær hans livs form, da han banker mål ind på stribe for hans engelske klub Newcastle, men det hele er ikke som det skal være for Løvenkrands.

Peter Løvenkrands’ far døde nemlig tilbage i januar tabet af faderen har taget hårdt på den VM-aktuelle dansker.

”Skulle Morten Olsen udtage mig til VM-truppen, så vil jeg nok være nødt til at takke nej. Det kan godt være, at jeg slet ikke ville være udtaget, det er jo ret usikkert. Men jeg har gjort op med mig selv, at jeg slet ikke ville kunne overskue at være med til et VM, i den tilstand jeg er i lige nu,” siger Peter Løvenkrands til sporten.dk og fortsætter:

”Det har været en vanvittig tid, siden min far døde i januar. Jeg har haft det rigtig svært personligt, men samtidig er det jo gået fantastisk på fodboldbanen. Jeg har nok erkendt, at jeg skal bruge noget tid til at få sørget og på at være sammen med mine nærmeste. Det vil jeg være nødt til at prioritere, selv om det ville være fantastisk at blive udtaget til VM.”

Løvenkrands slår dog fast, at afbuddet til VM ikke er et definitivt farvel til landsholdet, og at stoppet kun er midlertidigt, grundet faderens død. Samtidig vil han gerne koncentrere sig fuldt ud om at få spillet Newcastle tilbage i Premier League.

Skriv en kommentar