Manager: Schmeichel skal til VM

0

Notts Countys manager, Steve Cotterill, var klar i mælet, da han blev spurgt om hans danske keeper, Kasper Schmeichel, skulle med til VM for Danmark.

Notts County har haft en turbulent sæson, når man kigger på klubbens interne linjer, men på trods af dette, har man sikret sig oprykning til den tredjebedste liga i England.

Danske Kasper Schmeichel kan tage en stor del af æren for dette, og netop derfor skal han med til VM-slutrunden til sommer for Danmark, mener hans manager i Notts County, Steve Cotterill.

"Det ville være suverænt, hvis det blev en realitet. Jeg forstår overhovedet ikke, hvorfor han ikke er med i truppen i forvejen. Han er en god og ung keeper, og en dejlig knægt samtidig, der har en smittende entusiasme," forklarer Cotterill til avisen This Is Nottingham.

"Det er ikke min opgave, at fortælle den danske landstræner (Morten Olsen, red.), hvilke spillere, som han skal vælge, men jeg kan kun anbefale Kasper Schmeichel. Han ville sandsynligvis komme med som tredjevalg. Men han ville være en fantastisk backup. Han ville kunne hjælpe de to andre målmænd som ingen anden. Hvis det sker for ham, ville det ende med at blive et fantastisk år for ham."

23-årige Schmeichel har formået, at holde målet rent i 22 ud af 41 kampe i denne sæsons League Two.

Skriv en kommentar