Nicklas Bendtner: Vi er vildt skuffede

0

Nicklas BendtnerNicklas Bendtner gjorde fredag comeback med stor succes, da han scorede Danmarks to mål, da man spillede 2-2 mod Italien.

Danmark spillede fredag aften 2-2 mod Italien i en kamp, som danskerne dominerede, men i de døende minutter fik italienerne altså udlignet.

Dermed er det danske VM-håb definitivt slukket, og det efterlod en masse skuffede spillere, fortæller Nicklas Bendtner, der var tæt på at blive den store helt med sine to mål i sin comeback-kamp.

"Vi er helt vildt skuffede. Uanset om de andre resultater havde flasket sig eller ej, havde vi fortjent at vinde denne kamp," fortæller Nicklas Bendtner til TV 2 Sporten og uddyber:

"Jeg er rigtig ked af det, da vi havde forberedt os godt og kæmpet så lang tid for det her. Vi vidste, hvad der stod på spil, og når de så scorer til sidst – det er forfærdeligt."

"Jeg synes egentlig det gik fint. Jeg havde jo ikke spillet så meget op til kampen, som jeg havde ønsket. Men med god forberedelse, den rigtige attitude, et godt hold bag sig og en fantastisk træner – ja, det virkede."

Da Bendtner scorede det andet mål, valgte han at tage trøjen af. Det betyder, at han har karantæne mod Malta på tirsdag, da han har nået grænsen for gule kort.

"Har jeg karantæne? Det var jeg ikke engang klar over. Det har jeg ingen kommentarer til."

Skriv en kommentar