Odds-analyse: Elfenbenskysten – Portugal

0

To tophold fra to forskellige kontinenter, to forskellige fodboldforståelser kæmper om fælles mål. Denne kamp vil blive tæt.

Portugals form har været utrolig svingende, med negativt overraskende resultater. Det var endda et rent held af holdet endte med at komme til VM slutrunden, men nu er de her og vil gøre alt hvad de kan for at få en altafgørende sejr mod afrikanerne fra Elfenbenskysten. Det er de to der skal kæmpe om anden pladsen i gruppe G.

Selvom Nani er meldt ude af Portugals trup, så er der stadig rigeligt med offensivt talent, her i blandt Simao, Liedson, Ronaldo og Hugo Almeida.

Elfenbenskysten angrebstrumf Didier Drogba er ligeledes meldt tvivlsom til kampen, pga. en brækket arm. Meget tyder dog på han spiller, men sågar det ikke skulle være tilfældet, har man også mange kompetente erstattere der. Dog ingen så gode og unikke som Drogba, der uden tvivl kan gøre forskellen i en så tæt kamp som denne.

Jeg har valgt ikke at sige noget om sejrsherren her, i stedet vil jeg køre den sikkert - endnu en gang - og sige at der ikke bliver scoret mere end 3 mål i kampen. Her ser jeg et 2-1 resultat som værende mest realistisk til en af nationerne, trods de begge er enige om en offensiv tilgang til spillet.

Er du enig med denne påstand kan du hente odds 1.23 hos Bet24.

Odds: Under 3,5 mål
Set til 1.23 hos Bet24

Skriv en kommentar