Odds-analyse: Ghana – Australien

0

Australien er det hold under VM der har fået den værst tænkelige start. Udvisning af deres stjernespiller, samt et nederlag på 4-0. Ghana derimod hev 3 point i 1-0 sejren over Serbien.

Efter Sydafrika mere eller mindre har afgjort deres skæbne ved denne slutrunde, så lever Ghana stadig ved dette VM, som et af de få afrikanske hold. Med Nigeria definitivt ude, Algeriet og Sydafrika i utrolige tvivlsomme positioner, og Elfensbenskysten der fik 0-0 efter kampen mod Portugal, ja så kan man næsten sige at den afrikanske ære ligger hos Ghana.

Med en sejr i dag kan Ghana sikre sig plads i knock-out kampene, hvilket har været målet fra start.

Australien holder ikke just fanen højt for nationerne "Down Under", her har lillebror New Zealand tilgengæld overrasket med pointhøst i første kamp mod Slovakiet. Australien skal have en sejr i dag, for at holde reelt håb i chancen om overlevelse fra gruppespillet.

Men med karantæne til Tim Cahill ser det meget sort ud, i sær er offensiven nu blottet for fare. Det ghanesiske forsvar burde forholdsvis let kunne håndtere Australiens offensiv i dag, og derfor tror jeg også på at kampen i stor grad kommer til at være spil til et mål - nemlig Australiens.

Målrig kamp vil jeg ikke love for, men en sejr til Ghana tør jeg tilgengæld godt satse mine penge på. Ironisk nok er det en australsk bookmaker der er ude med det højeste odds på det udfald, så selvtilliden fejler i hvert fald ikke noget.

Odds: Ghana-sejr
Set til 2.25 hos Centrebet.com

Skriv en kommentar