Odds-analyse: New Zealand – Slovakiet

0

Her har begge hold den gyldne mulighed for at bringe sig i front i gruppe F. Slovakiet er dog storfavoritter til at vinde her.

New Zealand er i en rigtig skidt perioden, hvor de taber kampe på stribe, og samtidig ikke får scoret mål. Slovakiet har dog spillet nogenlunde stabilt, uden det er virkelig imponerende. Men udover den seneste 3-0 sejr over Costa Rica, så scorer Slovakiet ikke mange mål.

Det er to hold der ikke scorer mange mål og eftersom begge kan klare sig med uafgjort efter gruppens andet resultat (Italien 1-1 Paraguay), så kan man sagtens forstille sig at det bliver en defensivt spillet kamp, uden den store spænding eller det flotte bold.

Jeg vil mene at Slovakiet sagtens kan vinde kampen her, men man skal dog aldrig udelukke New Zealand, der ind i mellem laver store overraskelser. Og eftersom Slovakiet ikke er en stornation, der kan trumle over en smånation som New Zealand, så skal man aldrig sige aldrig.

Derimod scorer begge hold meget få mål, og det virker derfor mest sandsynlig for mig at vi får en kamp med under 2,5 mål. Det giver bookmakerne godt for, Unibet.com er oppe og vil betale 1.82 igen for en sådan påstand, og der bidder jeg på.

Odds: Under 2,5 mål
Set til 1.82 hos Unibet.com

Skriv en kommentar