VM 2010-optakt: Italien – New Zealand

0

De tidligere verdensmestre fra Italien, fik en skuffende start i Sydafrika, da de fik et 1-1-resultat mod Paraguay. New Zealand kunne også kun nøjes med en uafgjort mod Slovakiet.

Marcelo Lippis drenge gjorde det ellers udmærket mod Paraguay. Det blev dog kun til en kedelig 1-1-kamp.

Det samme skete med New Zealand, der også spillede en trist 1-1-kamp mod Slovakiet, hvor en scoring fra Winston Reid sikrede New Zealands første point under en VM-slutrunde nogensinde.

Både Italien og New Zealand, vil gerne vinde søndag, og komme nærmere på en billet til ottendedelsfinalerne.

Italien kom med et chok bagud, da Paraguays Alcaraz headede bolden ind i 1. halvleg. De Rossi var dog manden der udlignede til 1-1 midt inde i 2. halvleg. Italien kom kun hjem med et point, og der skal forbedredes meget, hvis italienerne gerne vil få tre point mod New Zealand.

”Vi er blevet bedre både psykisk og fysisk, så vi er klar til denne type kamp. New Zealand er ikke teknisk gode, men de kan være farlige, så vi undervurderer dem ikke,” siger kaptajnen Fabio Cannavaro.

Marcelo Lippi spiller med nogenlunde samme taktik, som han gjorde imod Paraguay. Men vi kommer ikke til at se et af verdens bedste keeper, Buffon, som pådrog sig en skade mod Paraguay.

New Zealand kæmper lige så meget for en sejr som Italien. De skal dog være ekstra forberedt, da de kommer til at møde et stærkt italiensk mandskab, som også går efter en sejr.

”Vi skal møde de tidligere verdensmestre, Italien. Det er klart, at de er favoritter, men vi giver ikke op før sidste slutfløjt,” siger New Zealand-landstræneren Ricki Herbert.

Ricki Herbert kommer heller ikke til at lave de store ændringer, ud over at give sine spillere masser af råd inden mødet med Italien.

Hold godt øje med:

Italien – Danielle De Rossi: Roma-spilleren var kampens spiller, da han sikrede Italien det ene point imod Paraguay. Udover målet, spillede den defensive midtbanespiller en rigtig god kamp, hvor han var spilleren, der fordelte spillet og skabte store chancer for det italienske landshold.

New Zealand – Winston Reid: Forsvarsspilleren spillede en stor kamp imod Slovakiet. Han scorede blandt andet det udligende mål, der sikrede New Zealand det ene point. Han vil have en stor rolle i forsvaret, med sin fysik og hurtighed, når de møder de tidligere verdensmestre, Italien.

Seneste nyt om holdene:

Italien: De kommer til at spille uden Juventus-keeperen Gianluigi Buffon, som er skadet på ubestemt tid. Han vil blive erstattet af Federico Marchetti. Om midtbanen Andrea Pirlo kan spille, er stadig uklart, dog er en ting sikkert, Lippi vil spille en 4-4-2-formation denne gang. 

New Zealand: Midtbanespilleren Tim Brown er tilbage fra træning, efter en lang skade med en brækket skulder. Det tyder på, at han starter inde mod Italien, men det er ikke sikkert endnu.

Forventede startopstillinger:

Italien:

Marchetti

Zambrotta – Cannavaro – Chiellini – Criscito

Pepe – De Rossi – Montolivo – Marchisio

Iaquinta – Gilardino

New Zealand:

Paston

Reid – Nelson – Smith

Bertos – Elliott – Vicelich – Lochhead

Killen – Fallon – Smeltz

Kampen spilles søndag kl. 16:00 og sendes direkte fra DR 1.

 

Skrevet af Ünal Korkmaz.

Skriv en kommentar