Officielt: FIFA rykker VM en dag frem

0

Foto: Shutterstock

Vinterens VM-slutrunde i Qatar bliver nu rykket en dag frem, så den starter den 20. november i stedet for den 21. november.

Det er nu en kendsgerning, at FIFA meget ekstraordinært har valgt at ændre i VM-kampprogrammet.

VM-slutrunden i Qatar til vinter vil nu starte den 20. november i stedet for den 21. november. Det oplyser forbundet torsdag aften.

Flytningen sker for at værtsnationen Qatar kan få åbningskampen. De skal derfor skyde slutrunden i gang med den første gruppekamp mod Ecuador.

Qatar og Ecuador sparker VM i gang søndag den 20. november klokken 19.00.

Det betyder, at den oprindelige åbningskamp mellem Senegal og Holland flyttes til dagen efter.

"Åbningskampen og ceremonien af ​​dette års turnering på Al Bayt Stadium er blevet fremrykket én dag efter en enstemmig beslutning truffet af FIFA-rådets præsidium i dag. Derfor er mødet mellem Senegal og Holland blevet flyttet fra kl. 13.00 til 19.00 mandag den 21. november," skriver FIFA på sin hjemmeside og de tilføjer:

"Ændringen sikrer kontinuiteten i en lang tradition for at markere starten på VM med en åbningsceremoni i anledning af den første kamp med enten værterne eller de forsvarende mestre. Beslutningen blev truffet efter en vurdering af konkurrence- og operationelle implikationer samt en grundig høringsproces og en aftale med centrale interessenter og værtslandet."

Skriv en kommentar