Olsen: Alle spillere er i kikkerten

0

Morten Olsen understreger, at ingen danske spillere er glemt i de overvejelser, som han i øjeblikket gør sig i jagten på den perfekte VM-trup til Sydafrika.

Morten Olsen vil ikke afskrive nogle danske spillere fra at komme med i VM-truppen, og han forklarer, at trænerstaben med garanti ikke vil glemme nogen, og at man lægger mærke til alle spillere helt op til deadline.

"Vi har en bruttotrup, som vi kigger på, og selvom der er nogle, der ikke har været med i et års tid eller mere, så får de også chancen, hvis de lige pludselig popper op og gør det godt. Det er ingen, der er glemt," siger Morten Olsen til B.T.

Heerenveens Kristian Bak Nielsen er en af de spillere, som ikke har været på A-landsholdet endnu, og han har snart opgivet håbet.

"Jeg har efterhånden opgivet landsholdet nu og næsten glemt det. Jeg tænker i hvert fald ikke ret meget over det længere, men det gør ondt hver gang, han udtager en anden forsvarsspiller end mig," forklarer Bak Nielsen, som dog var med på Ligalandsholdet i 2006 og 2007.

Skriv en kommentar