Olsen freder landsholdsprofiler

0

Landstræner Morten Olsen indrømmer i dag, at der er en række danske profiler, der sandsynligvis bliver udtaget til VM, trods lidt spilletid for deres klubber.

En række af de danske profiler, som har hver deres rolle på landsholdet, vil efter al sandsynlighed komme med i landstræner Morten Olsens VM-trup, selvom de ikke spiller synderligt meget for deres klubhold i øjeblikket.

Det drejer sig blandt andre om Daniel Agger i Liverpool, Lars Jacobsen i Blackburn, Daniel Jensen i Werder Bremen, Thomas Kahlenberg i Wolfsburg, skadesplagede Christian Poulsen i Juventus samt anfører Jon Dahl Tomasson, som spiller i Feyenoord.

"Vi har da nogle spillere, der har en kvalitet, som er nødvendig for, at vores hold har en chance i det fornemme selskab, vi er oppe imod," forklarer landstræner Morten Olsen til TV 2 Sporten.

Olsen mener, at det kan blive direkte en fordel for Danmarks landshold, at spillerne ikke bliver spillet alt for trætte, inden VM skal afvikles fra juni måned.

"Det handler hele tiden om, at man heller ikke spiller for mange kampe, når man skal ind i en slutrunde efter en lang turnering, hvor man har spillet helt igennem," siger Olsen og fortsætter:

"Det behøves ikke være en fordel, det er mange gange en bagdel. Man har set flere gange, at nogle spillere er lidt slidte. Det handler mere om at få spillet nok kampe, vil jeg sige. Hvad det så er, det er meget individuelt."

Skriv en kommentar