Optakt: Danmark – Mexico (VM-testkamp)

0

Danmark spiller lørdag aften sin sidste VM-testkamp, når Mexico er modstanderen på Brøndby Stadion. Læs hele optakten her.

Lørdag aften er det tid til den sidste VM-testkamp for Danmarks vedkommende. Mexico, som også er VM-klar, er modstanderen på Brøndby Stadion.

Fokus på holdene:

Danmark kommer med stor selvtillid, efter det ikke er blevet til nederlag for de rød-hvide siden oktober 2016. I alt er det blevet til 14 opgør som ubesejrede.

Seneste opgør for Danmark var den 2. juni, hvor de fik 0-0 med hjem fra udekampen mod Sverige. Selvom det aldrig blev nogen spillemæssig stor oplevelse, havde danskerne undervejs fine muligheder for at sikre sig sejren.

Mexico har den seneste uges tid spillet to VM-testkampe. Først blev det til 0-0 mod Wales, og derefter vandt mexicanerne med 1-0 over Skotland.

Kampen mod Danmark bruger Mexico formentlig som forberedelse til, at de ved den kommende VM-slutrunde i gruppe F skal op imod Sverige i sidste gruppekamp.

Fakta:

Ikke siden den 11. oktober 2016 har Danmark tabt en landskamp. Ved den lejlighed vandt Montenegro 1-0 i Telia Parken. Siden er det blevet til hele 14 kampe uden nederlag.

Ved de seneste seks VM-slutrunder er Mexico røget ud i ottendedelsfinalen ved VM.

Kvartfinalen er den bedste placering Danmark og Mexico har opnået ved VM. Danmark er kun enkelt gang kommet så langt. Det var i 1998. Mexicanerne er to gange røget ud i kvartfinalen. Det var i 1970 og 1986 - hvor de begge gange var VM-værter.

Sidste gang, Danmark mødte Mexico, var i januar 2013. Det var en uofficiel landskamp, da det var det danske ligalandshold, som var i aktion. Opgøret sluttede 1-1.

Seneste nyt om holdene:

Danmark:

Christian Eriksen var ikke med imod Sverige, da hans kæreste Sabrina var højgravid. I mandags blev Eriksen imidlertid far, og derfor er der gode chancer for, at landsholdets offensivstjerne spiller imod Mexico.

Siden VM-teskampen mod Sverige er de fire sidste danskere siet fra Åge Hareides endelige VM-trup. Det blev Nicklas Bendtner, Andreas Bjelland, Mike Jensen og Peter Ankersen, som trak det korteste strå.

Mexico:

Mexico udtog i mandags også sin endelige VM-trup, hvor der som ventet var fundet plads til alle de store stjerner. Blandt dem kan nævnes Javier Hernandez, Hector Herrera og Hirving Lozano.

Bud på kampens resultat:

Danmark 1-1 Mexico

Det er som sagt sidste VM-teskamp for både Danmark og Mexico, når det går løs på Brøndby Stadion på lørdag.

VM-guide.dk tror, at det bliver en tæt kamp, hvor begge mandskaber vil stille med stærkeste opstillinger. Vi tror også, at det bliver et underholdende opgør, som ender 1-1.

Praktisk information:

Stadion: Brøndby Stadion.

Spille-tidspunkt: Kl. 20:00.

Vises på: Kanal 5.

Skriv en kommentar