Reaktioner fra VM-overraskelserne

0

VM-guide.dk har samlet en lille håndfuld reaktioner fra de fire største overraskelser i landstræner Morten Olsens bruttotrup.

Landstræner Morten Olsen udtog mandag sin bruttotrup, der indeholdte fire overraskende navne for hovedparten af de danske fodboldfans.

VM-guide.dk har herunder samlet en række kommentarer fra de fire spillere.

Simon Poulsen (AZ Alkmaar):

"Det er fantastisk og meget stort for mig. Det var en svær forvandling pludselig at skulle spille back. Jeg var for offensivt indstillet i begyndelsen, men jeg begyndte efterhånden at koncentrere mig mere om det defensive, og nu har jeg mentalt indstillet mig på, at jeg er back. Jeg er ikke i mål endnu, og jeg skal nu vise mig frem til træningerne," forklarer Simon Poulsen ifølge Ritzau.

Patrick Mtiliga (Malaga):

"Det er vildt fedt. Nu er jeg udtaget og så må vi se, hvad der sker. Muligheden er da større nu. Så det gælder bare om at give den en skalle i træningslejren og vise, hvad jeg kan," udtaler Mtiliga til DR Sporten.

Mikkel Beckmann (Randers FC):

"Jeg fandt ud af det, da jeg så udtagelsen på tv. Jeg var ikke specielt spændt, for jeg troede ikke, at jeg ville være med. Nogle journalister havde skrevet lidt om mig, men jeg havde ikke selv tænkt på det. Så det kom som et chok, da jeg hørte mit eget navn. For få måneder siden fyldte VM ingenting overhovedet. Men nogle gange går det ekstremt hurtigt, og det er det, der gør fodbold så charmerende," siger Beckmann ifølge Ritzau.

Christian Eriksen (Ajax):

"I første omgang, så er jeg udtaget til kampen mod Senegal i Aalborg, og det er det, jeg fokuserer på. Jeg vil ikke tænke på Sydafrika endnu, for det er slet ikke sikkert, at jeg skal derned. Det er en lille overraskelse for mig, og det gør mig selvfølgelig rigtig glad. Jeg kan bidrage med noget kreativitet og nogle offensive muligheder," fortæller Eriksen over for Ritzau, og fortsætter:

"Nogle mener, at jeg er for ung, men sådan ser jeg ikke selv på det. Jeg er ikke nervøs ved tanken om VM - ja, faktisk så tror jeg ikke rigtigt, at det er gået op for mig endnu, at jeg måske skal med."

Skriv en kommentar