Schmeichel: Morten Olsen leverede ikke varen

0

Den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel stiller spørgsmålstegn ved, om Morten Olsen har været for konservativ i sine VM-udtagelser.

Danmarks målmandslegende Peter Schmeichel lægger ikke fingrene i mellem, når han skal analyse landstræner Morten Olsens og spillernes indsats i forbindelse med VM-slutrunden i Sydafrika.

"Spillerne leverede ikke varen, og set fra mit synspunkt gjorde træneren det heller ikke. På forhånd syntes jeg, at han holdt fast i de samme gamle spillere, hvoraf nogle ikke har leveret varen i et par år. Det blev dyrt for os," forklarer Peter Schmeichel til FIFA's hjemmeside.

"Det er en skam, for jeg havde fornemmelsen af, at vi kunne have været en outsider i denne turnering, men vi røg ud på den værst tænkelige måde," fortsætter han, inden han sender nogle positive ord af sted mod Ajax-stortalentet Christian Eriksen.

"Christian Eriksen, som virkelig er talentfuld, ville have været på mit hold i hver eneste kamp. Han har noget særligt i sig, og det havde vi til tider virkelig brug for."

Danmark måtte for første gang ved en VM-slutrunde, forlade turneringen efter gruppespillet. Danmark tabte 3-1 til Japan i den sidste og altafgørende kamp.

Skriv en kommentar