Sikker Argentina-sejr anført af Higuain

0

Argentinas billet til VM-ottendedelsfinalerne kan meget snart indløses, efter at de her til eftermiddag vandt med hele 4-1 over Sydkorea.

Både Argentina og Sydkorea kom til dagens opgør med sejre i bagagen, og selvom Sydkorea besejrede Grækenland med 2-0, havde de ikke meget at byde på her til eftermiddag mod et stærkt offensivt Argentina-hold.

Den første scoring blev sat ind af Sydkoreas Chu-Young Park, men desværre for holdet var det i eget net. Der var kun spillet et kvarter, da Lionel Messi sendte bolden ind i det lille felt på et frispark, og så stod Chu-Young Park meget passivt i feltet og kunne se bolden ramme hans ben og gå ind i eget mål.

Sydkoreanerne viste dog tænder kort tid efter på et langskud, men Argentina sad overordnet set tungt på kampen. Efter 33 minutter fik Real Madrid-angriberen Gonzalo Higuain headet bolden ind i nettet til 2-0, og dermed var argentinerne på sejrskurs.

Chung-Yong Lee fik dog reduceret, da han opsnappede bolden fra Bayern München-forsvareren Martin Demichelis, der trådte i bolden og havde problemer med at få den væk fra farezonen. Reduceringen kom i overtiden, og det gav nu Argentina et større behov for at komme yderligere på måltavlen, mens Sydkoreas håb for at få point fortsat leverede.

I anden halvleg fortsatte Diego Maradonas tropper med at producere et hav af chancer. Et kvarter før tid, satte argentinerne angrebsspillet op i et højere gear, og så var Sydkorea pludselig prisgivet.

Lionel Messi driblede forbi nogle sydkoreanere og fik afsluttet mod målet i to omgange. I hans andet forsøg ramte bolden indersiden af stolen og røg skråt tilbage til Higuain, der stod på det rigtige sted på det rette tidspunkt, og derved let kunne lægge bolden ind i målet til 3-1.

Kort tid efter var Higuains hattrick en kendsgerning, da Argentina leverede et flot offensivt spil. Messi og indskiftede Agüero spillede flot et-to. Agüero kunne med ydersiden lægge bolden ind i panden på Higuain, der kom stormende bag forsvaret og flot headede bolden på tværs til 4-1, der også blev kampens slutresultat.

Argentinas sejr på 4-1 giver dem næsten avancement, mens Sydkoreas skæbne for alvor bliver afgjort i sidste runde, hvor de møder Nigeria.

Kampens spillere:

Argentina - Gonzalo Higuain: Real Madrid-angriberen havde ganske vist et hav af chancer, men han skaber dem oftest også selv, og derfor er det svært at klandre ham for at han misser en del, når han samtidig laver hattrick efter tre flotte opspil fra sine holdkammerater.

Sydkorea - Chung-Yong Lee: Den blot 21-årige højrekant fra Bolton Wanderers formåede, at reducere på et tidspunkt i kampen, der kunne have fået vægtskålen til at tippe over til Sydkoreas side. Desværre for sydkoreanerne formåede de ikke, at tilspille sig synderligt mange scoringsmuligheder i anden halvleg.

Skriv en kommentar