Skadesplaget Arsenal-duo VM-tvivlsom

0

Arsenal-profilerne, William Gallas, samt midtbanekreatøren og anfører, Cesc Fabregas, har begge pådraget sig alvorlige skader. Derfor er de tvivlsomme til VM.

Franskmanden William Gallas blev skadet i gårsdagens Champions League-opgør med FC Barcelona, hvilket gør ham tvivlsom til VM-slutrunden til sommer.

"Han forstrakte sin lårmuskel, og jeg formoder, at det betyder, at hans sæson er færdig. Han vil dog muligvis være klar til VM," fortalte Arsenals manager Arsene Wenger til ITV.

Ud over Gallas blev Cesc Fabregas, Arsenals anfører, også skadet i samme opgør. Han forklarede efterfølgende, hvordan han oplevede sin skade.

"Da jeg tog straffesparket, havde jeg det fint. Men da jeg bagefter løb hen for at tage bolden, kunne jeg ikke gå mere," sagde han til nyhedsbureauet AP, der meldes ude i omkring seks uger, efter et brud på højre skinnebensknogle.

Dermed er det altså også tvivlsomt, om den spanske midtbaneprofil er klar til at repræsentere sit land, når VM-slutrunden i Sydafrika sparkes i gang den 11. juni.

Skriv en kommentar